Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
187 Προβολές

Σύνοψη

Άμφισσα
Jul 14
2019

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 07/14/2019 09:00 PM 07/14/2019 11:00 PM Europe/Paris Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ” – Penelope Trapped – Νεανική Σκηνή Ιτέας – Ιτέα – Άμφισσα andreas false MM/DD/YYYY
Το «Λάλον Ύδωρ» είναι ένα νεοσύστατο φεστιβάλ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή. Έχει ως στόχο την προβολή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού σε σύνδεση με την ιστορία και το φυσικό κάλλος της περιοχής των Δελφών και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Φωκίδας.
Αφορμή αυτής της μουσικής παράστασης η παρουσίαση της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς της Penelope, με αγγλικό στίχο και ιδιαίτερο alternative ήχο, όπου ήδη πλανιέται στις μουσικές αθηναϊκές σκηνές παρέα με μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών: Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, Μίμης Ντούτσουλης στο μπάσο, Στράτος Σαμιώτης στα κρουστά και τύμπανα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Brian Coon στην επιμέλεια του ήχου.
Μετά τη πρώτη, σε ψηφιακή μορφή, κυκλοφορία του single Τrapped έρχεται το Rise με μια άκρως ευτυχή συγκυρία, τη συνεργασία με τον τραγουδιστή και μέλος των TUXEDOMOON Blaine Reininger, όπου και αποτελεί ορόσημο στη μουσική της πορεία.
Από τους White Stripes, Tiger Lillies, Patti Smith, Nirvana, Depeche Mode, Nina Simone κ.α. μέχρι τη σύγχρονη Ελληνική μουσική σκηνή και με εμφανή την αδυναμία στην εποχή του Ρεμπέτικου, με ακουστικές και ηλεκτρικές διαθέσεις, εξωστρεφείς ή σκοτεινές, ενίοτε θεατρικές λόγω ένοχου παρελθόντος και παρόντος.
Το ιδιαίτερο χρώμα και η δυναμική της φωνής, η έντονη σκηνική παρουσία και οι κορυφαίοι μουσικοί επί σκηνής με ενορχηστρωτή τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα συνθέτουν τα στοιχεία της παράστασης αυτής.
Ερμηνεύουν: Πηνελόπη Σεργουνιώτη
Κρουστά τύμπανα: Στράτος Σαμιώτης 
Ακορντεόν :Ντίνος Χατζηιορδάνου
Μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης 
Ενορχηστρώσεις Ηλεκτρική Ακουστική κιθάρα: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας 
Ηχοληψία: Brian Coon 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ηλεκτρονικά από την Ticket Services
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Δελφοί: Τουριστικό Περίπτερο, Τηλέφωνο: 22650 82772
Άμφισσα: Βιβλιοπωλείο Αναζήτηση Κόττορου 6, Άμφισσα,  Τηλέφωνο: 2265 022158
Ιτέα: Βιβλιοπωλείο Διάμετρος, Μεταμορφώσεως 18, Ιτέα, Τηλέφωνο: 2265034600
Ιτέα: Βιβλιοπωλείο Δομή, Μεταμορφώσεως 10, Ιτέα, Τηλέφωνο: 2265032140
Γαλαξίδι: Βιβλιοπωλείο Εξάντας, Ευας Βλάμη 9, Γαλαξίδι, Τηλέφωνο: 2265 041893
Ιτέα - Άμφισσα

Ιτέα,
Άμφισσα, Στερεά Ελλάδα
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες