Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
73 Προβολές

Σύνοψη

Θεσσαλονίκη
Mar 19
2020

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 03/19/2020 08:30 PM 03/20/2020 01:00 AM Europe/Paris Συναυλία – The Sexy Christians – Forbidden Fruit – Eightball – Θεσσαλονίκη andreas false MM/DD/YYYY
Οι The Sexy Christians είναι μια ιδιαίτερη μπάντα. Όλα τα μέλη της γνωρίζονται από πολύ παλιά αλλά η αγάπη τους για το Rock ‘n’ Roll και τη μουσική γενικότερα τους οδήγησε να βγουν για πρώτη φορά στο κοινό το Δεκέμβριο του 2012, επισημοποιώντας την ταραγμένη σχέση τους. Ξεκίνησαν παίζοντας κυρίως διασκευές, με ατελείωτους αυτοσχεδιασμούς και στη συνέχεια και δικές τους ιδέες τραβώντας, την προσοχή με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις και τα ξεσηκωτικά πολύωρα live.
Μέχρι το 2016 είχαν πραγματοποιήσει πάνω από 200 live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, από μπαράκια και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια αλλά και από καΐκια έως μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκαν αρκετά ώριμοι ώστε να καταγράψουν τους πρώτους τους σεξοχριστιανικούς ύμνους στο studio.
Η μουσική τους ταλαντεύεται ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα. Rock ‘n’ Roll και Boogie, funky αισθητική, ψυχεδελικές εξάρσεις είναι τα στοιχεία που αποτελούν τον ευαίσθητο και αλλόκοτο εσωτερικό τους κόσμο που εκφράζεται τόσο στη σκηνή όσο και στις ηχογραφήσεις τους.
Το πρώτο τους album “God Proudly Presents” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα στις 18 Απριλίου του 2016 και περιλαμβάνει τα singles “I Have Soul” και “Delivery Boy” παίρνοντας χώρο στα ραδιοφωνικά airplay.
Τρία χρόνια μετά το Θεόσταλτο “God Proudly Presents”, η Αθηναϊκή μπάντα επιστρέφει με το δεύτερο album της.
Το “Forbidden Fruit” κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 2019 σε βινύλιο, CD και στις γνωστές διαδυκτιακές πλατφόρμες.
Eightball - Θεσσαλονίκη

Πίνδου (Λαδάδικα),
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες