Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
61 Προβολές

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 08/30/2020 09:00 PM 08/30/2020 11:30 PM Europe/Paris Συναυλία – 33 στροφές με τη Λίνα – Δημοτικό Κηποθέατρο – Παπάγου – Αθήνα andreas false MM/DD/YYYY
Η Λίνα Νικολακοπούλου παρουσιάζει τον διεθνή ερμηνευτή Γιώργο Περρή στην μουσική παράσταση «33 στροφές με τη Λίνα» σε ιδέα και καλλιτεχνική επιμέλεια της ίδιας.
Οι «33 στροφές με την Λίνα» είναι μια γιορτή με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων δεκαετιών που η κορυφαία Ελληνίδα στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου εκπέμπει με άξονα το τραγούδι, το σήμα της και πρωτοπαρουσιάστηκαν τον Δεκέμβρη του 2019 στον ιστορικό «Παρνασσό» της πλατείας Καρύτση όπου κοινό και κριτικοί τις αποθέωσαν.
Ο Γιώργος Περρής, που ήταν και ο ερμηνευτής της τελευταίας και sold out παράστασης του χειμερινού ανεβάσματος στον «Παρνασσό», θα δώσει την δυνατότητα σε εκείνες και εκείνους που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν τον χειμώνα έγκαιρα το εισιτήριο τους να παρακολουθήσουν μια μοναδική και υπαίθρια εκδοχή των «33 στροφών», έχοντας πλέον στις αποσκευές του τον ολοκαίνουργιο του δίσκο «Σταθερά στα Όνειρα» με τις υπογραφές των Λίνα Νικολακοπούλου, Ευανθίας Ρεμπούτσικα και Άρη Δαβαράκη.
Στην μουσική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Κηποθέατρο Παπάγου, η Λίνα ανθολόγησε με μεράκι την πλούσια δισκογραφία της και ο Γιώργος Περρής με το ερμηνευτικό του χάρισμα, θα αναδείξει μια άλλη, νέα διάσταση των αγαπημένων της τραγουδιών. Συμμετέχει η ταλαντούχα ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς Μυρτώ Βασιλείου.
Info
Γιώργος Περρής – Λίνα Νικολακοπούλου
«33 στροφές με τη Λίνα»
Συμμετέχει η Μυρτώ Βασιλείου
ιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 15 ευρώ
Κάρτα Δημότη, ανεργίας, φοιτητικό, άνω των 65: 13 ευρώ
Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020
Ηλεκτρονική Προπώληση: viva.gr
Δημοτικό Κηποθέατρο - Παπάγου - Αθήνα

Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου,
Αθήνα, Αττική
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες