Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
68 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 08/04/2018 09:00 PM 08/04/2018 11:30 PM Europe/Paris Συναυλία – Γιάννης Πάριος – Σάμος andreas false MM/DD/YYYY
O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, για πρώτη φορά στη Σάμο.
Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.
Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του και που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.
Εισητήρια:
Εώς τις 25/07 15€ Γενική Είσοδος
Από τις 26/7 18€ Γενική Είσοδος και 15€ μειωμένο (φοιτητικό ανέργων)
Προπώληση:
viva.gr
Βαθύ: Βιβλιοπωλείο Κύκλος
Καρλόβασι: Βιβλιοπωλείο Καραστάθης
Πυθαγόρειο: Παγωτά Storia Dolce
Πορφυριάδα Σχολή - Σάμος

Γοργύρας 18,
Σάμος, Βόρειο Αιγαίο
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες