Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
86 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 03/14/2018 06:00 PM 03/15/2018 10:00 PM Europe/Paris Ρεσιτάλ πιάνου και Master Class της καταξιωμένης Ελληνίδας πιανίστα Ντόρας Μπακοπούλου – Δημοτικό Ωδείο Βόλου andreas false MM/DD/YYYY
Τη διεθνούς φήμης πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, το Δημοτικό Ωδείο Βόλου της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου, για ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου με τίτλο «Μουσική Βραδιά», την Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Έρση Σαράτση» του Δ.Ω.Β. Μαζί της η σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου. Στο πρώτο μέρος, η καταξιωμένη σολίστ στο πιάνο, θα ερμηνεύσει έργα των F.Chopin και Μ. Χατζιδάκι. Στο δεύτερο μέρος η σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια των: G.Faure, A.Rubinstein, P.I.Tschaikowsky, S.Rachmaninov, R.Strauss, καθώς και άριες των G.Puccini και F.Lehar. Γενική είσοδος: 5 ευρώ.
Την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 από 18.00 έως 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Έρση Σαράτση» του Δ.Ω.Β. η Ντόρα Μπακοπούλου θα πραγματοποιήσει Master Class πιάνου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των ενδιαφερομένων, που θα δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (επιθυμητό επίπεδο σπουδών Κατωτέρα Ι και πάνω).
Δημοτικό Ωδείο - Βόλος

Μεταμορφώσεως 1,
Βόλος, Θεσσαλία
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες