Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
62 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 07/07/2018 08:00 PM 07/07/2018 11:59 PM Europe/Paris Πολιτισμική Εκδήλωση – We Make The City – Σάμος andreas false MM/DD/YYYY
Μετά την πρώτη και επιτυχή διοργάνωση we make the city του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας και του Δήμου Σάμου, το Σάββατο 7 Ιουλίου συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα, η πόλη μας θα «παρουσιάσει» το σαμιώτικό ούζο. Τοπικοί παραγωγοί ούζου θα βρίσκονται σε περίπτερα στη παραλιακή οδό, με σκοπό τη προβολή και παρουσίαση των προϊόντων τους. Τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας θα προσφέρουν γευστικές δημιουργίες με βάση το ούζο.
Mουσική και μικρές εκπλήξεις θα πλαισιώνουν τη βραδιά.
Για το Σάββατο 7 Ιουλίου από τις 20.00 έως 00.00, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης, θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη.
Παραλιακή (Σοφούλη) - Σάμος

Σοφούλη,
Σάμος, Βόρειο Αιγαίο
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες