Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
57 Προβολές

Σύνοψη

Αθήνα
Oct 27
2020

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 10/27/2020 08:00 PM 10/27/2020 10:30 PM Europe/Paris Ποιητική Εκδήλωση – The Bad Poetry Social Club – Τριανόν Open Air Κινηματογράφος – Αθήνα andreas false MM/DD/YYYY
Μετά από το tour τους στην χώρα, τα μέλη του ‘The Bad Poetry Social Club’ κάνουν το μεγάλο poetry performance τους στην πρωτεύουσα, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ.
Το ‘The Bad Poetry Social Club’ είναι μια καλλιτεχνική ομάδα, της οποίας τα μέλη οργανώνουν poetry performance, ενώ ασχολούνται και με την παραγωγή video poetry. Μέχρι τώρα, μέλη της έχουν εκδώσει ποιητικές συλλογές και zines. Έχουν συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο δημοφιλείς χώρους τέχνης στην Αθήνα και έχουν ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στις poetry performance, απαγγέλλουν δικά τους ποιήματα που συνοδεύουν με ατμόσφαιρες και beat. Πειραματίζονται με διάφορα media και πιστεύουν πως η ποίηση μπορεί να γίνει θέαμα. Το ‘The Bad Poetry Social Club’, αποδεικνύει πως η ποίηση δεν ανήκει σε σκονισμένα γραφεία. Η ποίηση είναι πιο ζωντανή από ποτέ και δεν γίνεται αυτοί που την εκπροσωπούν να είναι νεκροί.
«Ήρθαμε να πάρουμε ότι δεν μας ανήκει. Γιατί δεν μας ανήκει μια τέχνη που δεν βράζει σαν το καζάνι που βράζουμε όλοι. Δεν είναι δικοί μας οι άλλοι, αυτοί που γράφουν χαζεύοντας την Κόλαση από μια premium class θέση».
Συμμετέχουν: Π.Ι.Ε.Β., Αλεξάνδρα Επίθετη, Κώστας Moody, Φανή Γρύλλη και Ελευθερία Παύλου (Wolfpeach)
Γενική είσοδος 10€
Προπώληση στο viva.gr και στα ταμεία του κινηματογράφου.
Link προπώλησης https://www.viva.gr/tickets/theater/trianon/the-bad-poetry-social-club/
Default

Κοδριγκτώνος 21,
Αθήνα, Αττική
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες