Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
34 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 06/05/2019 07:00 PM 06/05/2019 09:00 PM Europe/Paris Παρουσίαση Βιβλίου – Τετράδιο Κωμωδίας – Νομισματικό Μουσείο – Αθήνα andreas false MM/DD/YYYY
Οι εκδόσεις Πρώτη Ύλη σάς προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση επί αθηναϊκού εδάφους του βιβλίου του Λάμπρου Φισφή «Τετράδιο Κωμωδίας». Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, είναι μονόδρομος, ελάτε!
Τετράδιο Κωμωδίας
Συγγραφέας: Λάμπρος Φισφής
Εκδόσεις: Πρώτη Ύλη
Σελίδες: 152
Τιμή: 11 ευρώ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Έχουμε γελάσει μέχρι δακρύων με τα αστεία του, με τον βιτριολικά εύστοχο σχολιασμό του για όλα όσα συμβαίνουν γύρω του και γύρω μας. Έχουμε φύγει από το θέατρο πιο ανάλαφροι, ακόμη κι αν η μέρα μας ήταν γεμάτη βαρίδια ενώ έχουμε σταματήσει στη ζούλα τη δουλειά για να δούμε το καινούριο βιντεάκι του στο YouTube. Τώρα μπορούμε να τον έχουμε και δίπλα στο κομοδίνο μας! Κάτι σαν ηρεμιστικό για πριν τον ύπνο ή στη βιβλιοθήκη – κάτι σαν εγχειρίδιο κατά της μελαγχολίας κόντρα στα δύσκολα. Γιατί για ποιον μιλάμε τόση ώρα; Για τον Λάμπρο Φισφή, τον φοβερό και τρομερό stand-up κωμικό και για το βιβλίο του «Τετράδιο Κωμωδίας», που αποτελεί μια συλλογή από ιδέες, σκέψεις και παρατηρήσεις του Λάμπρου για τις λεπτομέρειες – τόσο μικρές και τελικά τόσο μεγάλες – που μας συνδέουν.
Είσοδος ελεύθερη.
Νομισματικό Μουσείο - Αθήνα

Πανεπιστημίου 12, Μετρό Πανεπιστήμιο,
Αθήνα, Αττική
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες