Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
130 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 12/10/2017 07:30 PM 12/10/2017 10:30 PM Europe/Paris Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ andreas false MM/DD/YYYY
Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met:Live in HD», μετά την πρεμιέρα της «ΝΟΡΜΑ», που καθήλωσε το κοινό, παρουσιάζει στο Ρέθυμνο την Κυριακή 10 Δεκέμβρη τη θρυλική όπερα του Wolfgang Amadeus Mozart «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ» σε μαγνητοσκόπηση.
Ο επίτιμος μαέστρος της Met James Levine διευθύνει την παραγωγή της βραβευμένης με Tony Award Julie Taymor, στο αριστούργημα του Mozart «Ο Μαγικός Αυλός».
Η Golda Schultz κάνει το ντεμπούτο της στη Met ως Παμίνα, με την Kathryn Lewek στο ρόλο της Βασίλισσας της Νύχτας, τον Charles Castronovo σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού Ταμίνο, τον Markus Werba σαν τον κυνηγό πουλιών Παπαγκένο, τον Christian Van Horn σαν Αφηγητή και τον René Pape σαν Ζαράστρο. «Ο Μαγικός Αυλός» ήταν η καθοριστική παράσταση με την οποία ξεκίνησε το 2006 το πρόγραμμα The Met: Live in HD, όταν προβλήθηκε σε μια συντομευμένη εκδοχή στα αγγλικά για οικογένειες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ολόκληρη η γερμανική όπερα θα μεταδοθεί στη σειρά Live in HD.
Η προπώληση εισιτήριων έχει ξεκινήσει στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης, Αρκαδίου 48-50) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00.
Τιμές: Φοιτητές/Άνεργοι/Παιδιά: 10€, Γενική είσοδος: 15€.
Σπίτι του Πολιτισμού - Ρέθυμνο

Εμμανουήλ Βερνάρδου 12,
Ρέθυμνο, Κρήτη
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες

Ετικέτες