Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
72 Προβολές

Σύνοψη

Mar 17
2018

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 03/17/2018 08:00 PM 03/18/2018 10:00 PM Europe/Paris Θέατρο – Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου – Σύρος andreas false MM/DD/YYYY
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η ΣΤ’ τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, παρουσιάζουν το θεατρικό έργο του Β. Μαυρογεωργίου «Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» σε σκηνοθεσία Βέτας Αποστολίδη, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00, στο Θέατρο Απόλλων.
Στο παγωμένο βασίλειο του Βορρά, ο βασιλιάς κρατά φυλαγμένη σαν πολύτιμο θησαυρό την ωραιότερη ιστορία του κόσμου. Δυο φιλόδοξοι παραμυθάδες καταφθάνουν εκεί με σκοπό να την ακούσουν. Ο βασιλιάς τους ανακοινώνει πως έχουν τρεις μέρες για να αποδείξουν ποιος από τους δυο είναι ο καλύτερος παραμυθάς γράφοντας από ένα παραμύθι. Σ’ αυτόν θα χαρίσει την ιστορία του, ενώ τον άλλον θα τον φυλακίσει για πάντα. Και ξεκινούν. Οι τρεις μέρες περνούν γρήγορα και το πρωί της τέταρτης μαζεύονται όλοι στην αίθουσα του θρόνου για ν’ ακούσουν τα δυο παραμύθια.
Θέατρο Απόλλων - Σύρος

Πλατεία Βαρδάκα,
Ερμούπολη, Νότιο Αιγαίο
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες

Ετικέτες