Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
28 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 02/27/2020 07:00 PM 02/27/2020 09:00 PM Europe/Paris Αποκριάτικη Εκδήλωση – Χορωδιακή βραδιά – Χορωδία Κ.Α.Π.Η. – Δημοτικό Αμφιθέατρο – Ξάνθη andreas false MM/DD/YYYY
Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Σταυρούπολης
Η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Σταυρούπολης εκτός από την παρουσία της σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση της Σταυρούπολης και της γύρω περιοχής, δεν παύει να ανταποκρίνεται, πάντα με καλή διάθεση, όπου και όποτε προσκαλείται. Πρώτιστο όμως χρέος της αλλά και αδυναμία της είναι η ψυχαγωγία και η τόνωση του εθνικού φρονήματος, ιδιαίτερα των ακριτικών περιοχών της πατρίδας μας. Διευθύνει ο Πολύτιμος Θεοδωρίδης.
Βυζαντινή Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ξάνθης
Η Βυζαντινή Χορωδία ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης, με αμέριστη αγάπη για τον τόπο μας και σεβασμό προς την παράδοσή μας, συμμετέχει, στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών της πόλης μας με μία βραδιά την αφιερωμένη στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε ο Ελληνισμός του Πόντου, της Θράκης, της Μ. Ασίας. Είναι τραγούδια που εκφράζουν τους πόνους και τους καημούς για την άλωση της Πόλης, της Πόλης της μεγάλης. Τραγούδια που παρουσιάζουν πτυχές της κοινωνικής ζωής των παππούδων μας, την παράδοσή μας, τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων μας. Τραγούδια που παρουσιάζουν το μεγαλείο του ελληνισμού. Είναι τραγούδια δικά μας. Διευθύνει ο Αθανάσιος Βολοβότσης.
Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Πλατεία Διοικοητηρίου,
Ξάνθη, Ανατολική Μακεδονία & Θράκη
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες