Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
290 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 11/15/2019 07:30 PM 12/14/2019 09:00 PM Europe/Paris Έκθεση – Πόλισμα δομών και πολιτισμού – Δημοτική Πινακοθήκη – Πάτρα andreas false MM/DD/YYYY
«Πόλισμα δόμων και πολιτισμού – Η Πάτρα πριν μισό αιώνα με τον φακό του αρχιτέκτονα Μιχάλη Δωρή», είναι ο τίτλος της έκθεσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιούνται 10 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες «δράσεις» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών, στη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής και προσφοράς της στο κοινό της πόλης και τη ευρύτερης περιοχής.
Στο υλικό της έκθεσης, περιλαμβάνονται μοναδικά «λεπτουργήματα», τα οποία μεταφέρουν στο κοινό την εικόνα της πόλης μας , πριν από 50 χρόνια, σε σύγκριση με το σήμερα.
Το κουαρτέτο του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, θα επενδύσει μουσικά την εκδήλωση των εγκαινίων, ενώ θ’ απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα προς τιμή του Μιχάλη Δωρή, σε μέλη της οικογένειάς του. Το αρχείο παραδόθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών από την Κατερίνα Δωρή, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Δωρή, προκειμένου να γίνει ψηφιακή αποτύπωση και τεκμηρίωσή του.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οργανωμένες ανοιχτές ξεναγήσεις για το κοινό, οι οποίες αποτελούν μία ακόμα δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η αρχιτέκτων Βασιλική Φαρμάκη και την οργάνωσή της ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.
Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Τρίτη έως Παρασκευή: 10.00 – 15.00
Τρίτη και Παρασκευή (απόγευμα): 18.00 – 21.00
Δημοτική Πινακοθήκη - Πάτρα


Πάτρα, Δυτική Ελλάδα
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες