Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
23 Προβολές

Σύνοψη

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 07/15/2018 12:30 PM 08/15/2018 10:00 PM Europe/Paris Έκθεση Ζωγραφικής – Rebetes – Σύρος andreas false MM/DD/YYYY
Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Σύρος Πολιτισμός 2018», πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής της Χρύσας Μπεζιργιαννίδου με τίτλο Rebetes.
Εγκαίνια: Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 και ώρα 12:30
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινά 1:00 – 14:00 & 19:00 – 22:00
Rebetes
Οι άνθρωποι του ρεμπέτικου. Οι φιγούρες των πρωταγωνιστών και των κομπάρσων της ρεμπέτικης σκηνής. Στους δρόμους που γεννήθηκε ο Μάρκος, ο πατριάρχης της ρεμπέτικης καρδιάς μας. Με όλα τούτα ως έμπνευση η Χρύσα Μπεζιργιαννίδου προσεγγίζει εικαστικά, τους ανθρώπους, τις μελωδίες, τα όργανα, το προσκήνιο και το παρασκήνιο του ρεμπέτικου. Ακούσματα, εμπειρίες, εικόνες και γεγονότα συνδράμουν για να δημιουργεί εικαστικά αντικείμενα, χαρακτικά και ζωγραφικά έργα. Στην έκθεση αυτή παρουσιάζεται η θεματική δουλειά της καλλιτέχνιδος που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Άνω Σύρο. Φιλοδοξεί να φορτίσει τον θεατή με την ενέργεια και την ομορφιά που χαρίζει απλόχερα η Χώρα της Σύρου που σημειολογικά συνδέθηκε με το ρεμπέτικο και τους ανά τον κόσμο ρεμπέτες.
Πνευματικό Κέντρο Άνω Σύρου

Πιάτσα Άνω Σύρου,
Ερμούπολη, Νότιο Αιγαίο
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες