Η Εκδήλωση Έκλεισε

Καμία βαθμολογία ακόμα
104 Προβολές

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Add to Calendar 03/13/2018 08:30 PM 03/13/2018 10:00 PM Europe/Paris Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2018 – Ρεσιτάλ Πιάνου Κωνσταντίνας Βιδαλάκη – Χανιά andreas false MM/DD/YYYY
Η Κωνσταντίνα Βιδαλάκη ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 5 ετών και από μικρή ηλικία παίρνει μέρος σε σεμινάρια της κ. Βασιλείας Ευσταθιάδου στη Γερμανία. Πήρε Δίπλωμα Πιάνου με τις Ανώτατες διακρίσεις στην τάξη της κ. Θέτιδας Νικολοπούλου.
Από το 2015 ανήκει στην τάξη του καθηγητή Christopher Oakden στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία του Ανοβέρου, όπου με υποτροφία της Ακαδημίας συνεχίζει τις σπουδές της στο 3ο έτος. Επιπλέον έχει λάβει μέρος σε διεθνή σεμινάρια και φεστιβάλ σε Γερμανία, Αυστρία και Ελλάδα.
Βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό πιάνου Χ.Ο.Ν. και οι σπουδές της έχουν υποστηριχθεί μέσω υποτροφιών που έλαβε από το “Ίδρυμα Ελευθέριος Βενιζέλος” το Ι.Κ.Υ. καθώς και το Ισπανικό Σωματείο ” World in Harmony” στα πλαίσια του διαγωνισμού “Βραβεία Τζίνα Μπαχάουερ”. Θα ερμηνεύσει έργα των: Haydn, Chopin, Debussy, Rachmaninoff, Ginastera.

Πρόγραμμα ρεσιτάλ
1. J. Haydn: Piano Sonata in B minor Hob XVI 32
α. Allegro Moderato
β. Menuett
γ. Finale. Presto

2. F. Chopin: Nocturne Op.48 No.1 in C Minor

3. C. Debussy: Estampes
α. Pagodes
β. La soirée dans Grenade
γ. Jardins sous la pluie

4. S. Rachmaninoff: Corelli Variations

5. A. Ginastera: Sonata No1 Op. 22
α. Allegro marcato
β. Ruvido ed ostinato

Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) - Χώρος Πολιτισμού

Κατεχάκη και Ακτή Τομπάζη,
Χανιά, Κρήτη
Ελλάδα

Επικοινωνήστε για Περισσότερες Λεπτομέρειες